Automaatje-vervoersservice

AutoMaatje-Vervoersservice voor de plaatsen Grubbenvorst en Sevenum.

Telefonisch aanmelden via het speciale telefoonnummer: 085 4004100
van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

In samenwerking met de ANWB, Gemeente Horst aan de Maas, KBO Sevenum en Seniorenvereniging St. Jan Grubbenvorst, kunnen minder mobiele personen in de plaatsen Grubbenvorst en Sevenum gebruik maken van de Vervoersservice AutoMaatje.

Minder mobiele personen (ongeacht de leeftijd) zonder eigen vervoer, die geen gebruik kunnen maken van bestaande regelingen of openbaar vervoer, kunnen een beroep doen op deze vervoersservice. We gaan ervan uit dat deze minder mobiele personen tevens geen beroep kunnen doen op hun kinderen, familieleden, vrienden of mensen uit hun eigen omgeving.

Voorwaarden:
• Wie een aanvraag heeft voor een rit, kan deze wens twee dagen van tevoren telefonisch melden bij een van de coördinatoren. Deze beoordeelt de aanvraag en zorgt voor een chauffeur.
• De kosten voor het vervoer zijn € 0,35 per km, gerekend vanuit het huis van de chauffeur. Eventuele parkeerkosten zijn ook voor rekening van de aanvrager. Afrekenen geschiedt na afloop contant bij de chauffeur, die hiervan een afschrift geeft.
• De chauffeur is geen hulpverlener.

  • Deelnemers krijgen een lokale ANWB-AutoMaatje-deelnemerskaart, om aan de chauffeur te tonen.
    • Persoonlijke gegevens worden niet met derden gedeeld.

Vanuit Grubbenvorst en Sevenum kunt u zich hiervoor telefonisch aanmelden via voornoemd telefoonnummer: 085 4004100 van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur. De coördinator kijkt dan samen met u naar de mogelijkheden en regelt een chauffeur die de rit gaat uitvoeren. De coördinatoren van Grubbenvorst en Sevenum zijn ook via mail bereikbaar. Het mailadres is: automaatje@automaatjehorstaandemaas.nl